Otvoren natječaj za najboljeg poljoprivrednika

Otvoren je natječaj za stočare, ratare, vinare, vinogradare i ribare mlađe od 40 godina za najboljeg mladog poljoprivrednika u EU.

“Prilika je to da Hrvatska pokaže najbolje što ima i da u Europskom parlamentu svoje mlade poljoprivrednike stavi uz bok ostalima iz EU, da predstave svoj način rada ili proizvodnje i pokažu da i kod nas ima mladih i inovativnih i kreativnih ljudi”, rekla je Dubravka Šuica, zastupnica u EU parlamentu.

U Europskom parlamentu će se 28. i 29. siječnja 2014. održati 2. Kongres mladih poljoprivrednika Europske unije.

Najbolji će biti nagrađen s 10.000 eura, a 7.500 eura iznosi nagrada za najodrživiji projekt, kao i za najinovativnijeg mladog poljoprivrednika iz EU. Deset mladih poljoprivrednika iz svih krajeva Hrvatske imat će priliku i sudjelovati na završnoj svečanosti u Europskom parlamentu.

Natječaj traje do 3. siječnja 2014. godine.

This website has been produced with the financial assistance of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme. The contents of this website  are the sole responsibility of "Consiglio per la Ricerca e la Sperimentazione in Agricoltura - Unità di Ricerca per l'Orticoltura, Monsampolo del Tronto (AP)" and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme Authorities.